Viral

Zainol MacWilson “Bukannya Saya Tidak Restu Hubungan Istimewa Mereka” Tetapi…

PELAKON Zainol MacWilson memohon maaf jika pandangan mengenai hubungan anaknya, Zahirah MacWilson dengan Aiman Hakim Ridza sebelum ini menyingguvng perasaan mana-mana pihak.

Jelas Zinol, 60, dia tidak bermaksud enggan memberi restu terhadap hubungan istimewa pasangan yang sedang hangat bercinta itu.

ARTIKEL BERKAITAN: “Orang cerita macam-macam fasal Aiman” – Bapa Zahirah kata restu dia juga penting

Aiman dan Zahirah hangat dilamun cinta.

“Bukannya saya tidak restu hubvungan istimewa mereka, tapi saya masih belum kenal keperibadian Aiman.

“Jadi tiada istilah saya tidak memberi restu. Tapi jika Aiman terasa hati dengan kenyataan saya sebelum ini, saya dengan rasa rendah hati memohon maaf,” katanya kepada mStar.

Saya dengan rasa berbesar hati memberi restvu dan sedia menjadi wali jika mereka mahu mendirikan rumah tangga kelak.

ZAINOL MACWILSON

Zainol memberitahu dia hanya mengetahui mengenai huvbungan intim anak gadisnya dengan aktor Aiman menerusi laporan berita dan media sosial.

Kata Zainol, dia belum berkesempatan untuk mengenali Aiman secara peribadi sebaliknya hanya mendengar cerita mengenai pelakon tersebut daripada pihak luar.

Bagaimanapun, Zainol beranggapan kemungkinan kenyataan tersebvut telah menyinggung perasaan pelakon drama Curi-Curi Cinta tersebut.

Bagaimanapun ujar Zainol, sebagai bapa dia sedia merestui hubuvngan Zahirah dan Aiman termasuk untuk tampil sebagai wali.

Zainol sedia menjadi wali kepada Zahirah.

“Kalau ini pilihan mereka, saya dengan rasa berbesar hati memberi restu dan sedia menjadi wali jika mereka mahu mendirikan rumah tangga kelak.

“Langsung tidak wujud sebarang isu antara saya dan kekasih Zahirah, ia cuvma salah faham. Saya juga tidak berniat untuk menyinggung mana-mana pihak,” tambah Zainol.

Kisah percintaan antara Zahirah dan Aiman mendapat perhatian ramai Disember lalu apabila masing-masing memuat naik gambar yang sama di Instagram mereka berserta kasyen romantis.

Akhirnya membuka mulut mengenai hubungan istimewanya bersama Zahirah, Aiman memberitahu mereka berdua jujur dan ikhlas dengan hubungan yang terjalin ini. Namun, Aiman masih belum bersedia untvuk berkongsi lebih lanjut bagaimana mereka boleh terpaut hati antara satu sama lain.

Setiap apa yang kita lakukan perlu jujur dan saya ikhlas dengan apa yang saya buat. Jika ditanya mengapa saya memuat naik gambar kami berdua di Instagram sebelum ini, ia kerana hubungan saya dan Zahirah jujur.

Ditanya mengenai Aiman, Zahirah menyifatkan aktor itu sebagai jejaka terbaik yang ditemuinya.

Kami masing-masing menemui yang terbaik. Seperti Aiman, saya juga jujur dalam huvbungan ini.

Nampaknya pasangan ini sudah semakin terbuka mempamerkan kemesraan mereka. Semoga percintaan mereka ini berkekalan dan terus bahagia

Maslida Yusoff mendoakan agar hubungan anaknya dengan Aiman berkekalan sehingga ke syurga dan sempat berpesan kepada aktor itu untuk menjaga Zahirah dengan baik.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. kasutpuma.com

sumber: mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top